jennnna

22.9.2016

#14

Keskiviikko taitaa olla maanantain ja tiistain ilkeä äitipuoli. Koko päivä oli ihan hirveetä sotkua. En sentään ollut myöhässä mistään tai mitään vakavaa käynyt, mutta aamulla alkoi heti hirveä tappelu ja moti meni jo siinä vaiheessa koko päivään. Autokoulussa oli kyllä mukavaa! Autossa tuli vain hirveän huono olo ja minä kun ajoin viimeisenä ja ennen sitä oli kahvitauko. Kahvitauolla söimme kaverin kanssa, niin oli tosi mukava ajaa, kun edellis yönä oli nukkunut aivan liian vähän. Jos hirvi jostain olisi sattunut eteen, niin reaktio kykyni olisi ollut todella huono. Ajoin koko matkan täysin koomassa Lappeenrantaan.

No autokoulusta pois päästyä oisin samantien voinut lähteä kotiin nukkumaan, mutta oli pari hankintaa tehtävä ensin. Juttelin myös kaverin kanssa kuka on menossa perjantaina Ysäri bileisiin ja minä en kertaakaan ole ollut sellaisissa, niin pyysin vähän neuvoa mitä pukisin. Noh.. tulihan se idea kyllä, mutta vaatteiden löytäminen oli mahdottomuus. Kaupoista ei löytynyt tarvitsemaani mekkoa ja kirppareille en pääse, kun en tiedä missä niitä on ja en omista autoa, että pääsisi liikkumaan helpommin. Meni kyllä ihan viimesetkin rippeet motista etsiä mitään päälle pantavaa, joten tyydyn siihen mitä löydän vaatekaapista. No siinä kaupungilla seikkaillessa pää tuli tietysti ihan järkyttävän kipeäksi. En tiedä johtuiko väsymyksestä vai siintä etten ollut syönyt oikein mitään koko päivänä. No kävin kahvilla Coffee Housessa ja päätin sitten lähteä kotia kohti.

Olin ollut yli 6 tuntia pois kotoa ja siltä se tuntuikin. En koko iltana jaksanut tehdä yhtään mitään. Ajattelin vain piiloutua peiton alle maailmaa ja kokeilla seuraavana päivänä uudestaan. Joten tässä ollaa, paljon paremmilla fiiliksillä, jos keksisi vielä jotain tekemistä tälle päivälle. Siivottavaa toki olisi, mutta myös haluaisin tehdä videon Youtuben puolelle.. Mutta se laittautuminen ei houkuta ollenkaan. Mutta se selviää myöhemmin jaksanko alkaa laittautumaan, voisin sen kyllä tehdä huomenna, jos meinasin vielä käydä kaupungilla katsomassa paria juttua!

Tässä pari päivää on ollut hirveästi kiirettä ja aina kun on ollut vapaa-aikaa olen halunnut vain olla. Että hieman on vaikea hetki meneillää, mutta eiköhän tästäkin pikku hiljaa aleta selviämään. Sitten kuvia ja siivoamista. Tää päivä menee vaan kotona, paitsi illalla vielä tallille!