jennnna

5.9.2016

#11

Maanantai on kaunis, mutta sillä on iha paska luonne. Päivä ei ole mennyt kauhean mukavasti. Vähän pelotti alkaa tekemään yhtään mitään, kun tuntui että kaikki menee ihan pieleen. Sain verhot laitettua olkkariin, keittiön pöydän jalat maalattua, uudet kynnet tehtyä, käytyä kaupassa ja siivottua. Juuri sain myös syötyäkin ja nyt olisi niin päikkäreiden aika, mutta pakko mennä keittämään kahvia, koska tunnin päästä olisi lähtö tallille.

Joka paikkaan koskee ja tuntuu, että yskä ottaa taas vallan. Mikä syksy ebola tämä nyt taas on? Juurihan parannuin korvatulehduksesta ja onko se nyt tulossa takaisin kostamaan. Vedän sitä vielä turpaan joku päivä, mutta tänään en jaksa. Heräsin jo puoli 10 ja en nauttinut yhtään, kun olisin halunnut jatkaa unia, niin yskä sen kuin vain yltyi kamalammaksi. Lähden hieman aikaisemmin keskustaan, kun on pakko käydä apteekissa hakemassa yskälääke pastilleja, mitkä on toiminut minulla ainakin super hyvin.

Pitäisi kuvata videotakin pitkästä aikaa, mutta juuri kun on jäänyt yksin ja olisi aikaa niin ei tämän yskän kanssa pysty mihinkään. Tulee taas hyvät vatsalihas treenit. Ei tarvitse urheilla, kun voi vain yskiä! Kesäkuntoon 2017 siis on aloitettu jo. En periaatteessa haluaisi lähteä tallille, mutta on tahdon kuitenkin. Olen ollut niin monta kertaa nyt pois, niin saisi jonkun rytmin takaisin.

Tämän viikon suunnitelmista en tiedä yhtään miten käy. Huomenna menen ainakin TE-toimistolla käymään ja pitkästä aikaa Coffee Housessa. Pitäisi päivystävälläkin käydä taas hakemassa lisää laskuja. Jääkapin ovessa jo roikkuu muutama, mutta raha tilanne taas on mitä on. Mutta pysytään tässä hetkessä ja nyt keittämään kahvia ja selviämään vaatteiden vaihtoon sekä lähtöön.