jennnna

17.8.2016

#8


Vihkoni kansi näyttää siis tältä. Siinä on Pyhimyksen biisin 
''Tuhansien murheellisten lainien maa''
''Prinsessa''
ja ''Mä en r****** sua'' biisien sanoja teippien päällä. Huomaa kuinka tuolloinkin Pyhimys on ollut suuri suosikki. Vihossa on muutamia ajatuksia, tekstejä ja piirrustuksia vuoden 2014 alusta. En kauaa jaksanut kirjoittaa, mutta kerkesin sinne paljastamaan salaisuuksiani ja toiveitani. 


Vihossa on siis erilaisia päiväkirja tyylisiä tekstejä, joissa kerron fiiliksiä ja mitä on tapahtunut tai tulee tapahtumaan. Myös löytyy lisää ajatuksia paljastavia piirrustuksia. Myös biisien sanoituksia löytyy monelta sivulta. Saatoin kirjoittaa huonosta omatunnosta tai kuinka onnellinen olen. Tunteet menevät vuoristorataa, kun kääntää sivuja seuraavaan. 



Myös vihosta löytyy kannustavia ja piristäviä quoteja. Ajattelin että niiden lukeminen ja kirjoittaminen tuo hyvän mielen, mutta nyt mietittyäni se ei iha toimi. Kyllä ne on mukavia mutta, kun joudut etsimään ne tietyt sivut niiden kaikkien huonojen tekstien seasta, se ei ehkä enää toimi. Satun avaamaan sivun missä masennus on päässyt täysin valloilleen ja silmät harhaantuvat lukemaan muutaman lauseen, niin olisiko kannustavasta tekstistä ollut enää apua? Masennus kun on niin vahva ja dominoiva asia. Sitä ei pääse enää niin helposti karkuun, kun se on kerran päässyt valloilleen.

Vihossa on myös pari muuta quotea, mitkä voin kirjoittaa tähän.

''H.O.P.E. - Hold On Pain Ends.''

''Every day I'm little bit stronger.''

''Smile little Princess things get better.''

''I told another lie today,
And i got through this day, 
No one saw through my games.''

''My thoughts have destroyed me more than blades ever could.''

''A year ago, I would've never pictured my life the way it is now.''

Osa kannustavia, osa melko masentavia. Mutta ne on tullut ensimmäisenä mieleen ja ovat tuntuneet todella tutulta. Jos on jotain kysyttävää, niin saa kommentti boksiin laittaa tai jossain muualla somessa mistä minut löytää.

Nyt jatkan kahvin juomista ja katson Master Chef Australia 2016.