jennnna

16.8.2016

#7

Olen saapunut siit Lappeenrantaan. Sunnuntai iltana tulin kevyen syksyn ilman saattamana. Illat alkavat viilentyä merkittävästi. Olenkin pitänyt varmaa 4 päivää putkee villasukkiakin. Maantaina jouduinkin hammaslääkärin kidutustuoliin. Tuntui kuin takaraivoa olisi vedelty sirkkelillä. Myös se tunne kun saat hammaslääkkärin tuolissa täydellisen aiheen kauniiseen tekstin pätikään, mutta unohdat sen saman tien noustessasi ylös ja kun tartut oven kahvaan. No ideat menee ja tulee, ne pitäisi päästä saman tien kirjoittamaan ylös, eikä saisi viivytellä sitä yhtään.

        ''  Elämä alkaa niin hitaasti, että ei huomaa sen kuluvan. ''
                                                   - Pyhimys, ''Aina ku Aira''

Lainasin pari uutta kirjaa, koska toivoisin uppoutuvani niiden tarinoihin. On ihanaa lukea ja nauttia siintä, samalla kun unohtaa ihan ajan kulun, että pitsa kärähtää melkein uunissa tai myöhästyy bussista. Lainasin siis pitkästä pitkästä aikaa manga kirjan Koiria ja Isäntiä. Taitokin on tallella vielä niidenkin lukemisessa. (Mangoja luetaan siis ''takakannesta kanteen'' eli väärinpäin.) Sitten lähti mukaan ihan vieras, mutta mielenkiintoisen oloinen Mustat siivet- kirja. Alku vaikutti jo sen verran hyvältä, että lähti mukaan. Kerron siintä lisää kun olen lukenut enemmän. Sitten vielä yksi kirja, jota olen etsinyt kauan, mutta en ole saanut aikaseksi oikeasti etsiä sitä. Taivaan valkeat hevoset. Voi kuinka rakastuin tuohon kirjaan ensimmäisellä kerralla. Tämä on nyt kolmas kerta, kun luen tuon kirjan kannesta kanteen. Tarina on siinä kyllä vähän kliseinen ja ei mikään ihmeellinen, mutta silti se on jäänyt minulla jotenkin liian hyvin mieleen. Hyviä luku hetkiä siis minulle!

Olen alkanut myös kirjoittamaan vihkoon kaiken näköisiä asioita mitä mieleen tulee. Aina kun ei saa blogiin niitä tai ne ei pysy muistissa. Kirjoittelen sitten myös välillä vihostakin tänne tekstejä, jos pidän niitä itseni mielestä kivoina. Olen ennenkin kirjoittanut yhteen vihkoon kaikenlaista. Meinasin itseasiassa kaivaa sen tuolta ja laittaa blogiin niitä kirjoituksia. Se oli sitä aikaa ku halusin purkaa pahaa oloani vihkoon. Piirtelin, kirjotin, tuhersin, revin, teippailin asioita sinne. Siellä on myös pari hyvääkin teksitä seassa, mutta pää asiassa ei kovinkaan ilosia asioita.

Nyt ennen kuin lähtee käsistä kirjoittaminen, muutama kuva ja hieno fakta tähän loppuun!
Julkaisen varmaan vaikka huomenna sen vihosta tekemäni tekstin.











''jeni on ihana'' - jeni 2k16