jennnna

13.8.2016

#6.2

''Rakas päiväkirja...                    päivämäärä: 9.8.2016
Aika parantaa haavat, niinkuin myös merivesikin. Vessassa on rumat, vihreät kaakelit puolet seinästä sekä koko lattia. Vihaan vihreää. Kaikessa muussa paitsi kesässä.
 Sain paperi kukkakimpun baarimikolta, meidän vakiopaikasta. Väriaineilla koristeltuina.
  Nauroimme menun Dirty Cocktails nimille niin, että mahaan  koski.
   Olen melko onnelinen. Tulevaisuus stressaa, mutta se ei ole tämän hetken aihe. Myöhemminkin kerkiää murehtimaan.
 Nautin rannalla aaltojen äänistä, kuuntelen satunnaisesti youtubesta niitä, mutta nyt ne kuulee oikeasti. Se on todella rauhoittavaa.
 Siskoni on hyvin väsynyt, niinkuin minäkin. Hopertelee jotain puoli unessa. Ehkä minunkin olisi parasta käydä nukkumaan. Pari päivää aikaa vielä nauttia.
 Sulan värittäminenkin on hyvin rauhoittavaa, kun voi keskittyä vain tiettyyn kuvioon millä tyhjät kohdat värittää, kuten elämässäkin. Tyhjät kohdat täyetään jollakin.''

Kirjoitin tämän euforia kirjaan, jossa on erilaisia kuvia väritettäväksi, kirjoitus tehtäviä ja luovia asioita. Lukiessani nyt sitä uudestaan, mietin kuinka olin niin huoleton ja nyt itken jo toista kertaa hirveästä ahdistuksesta ja stressistä. Kuinka arki voi aiheuttaa tälläistä. Olen täysin hukassa minne aijon mennä ja mitä aijon tehdä. Sunnuntaina olisi tarkoitus kuitenkin suunnata Lappeenrantaan ja maanantaina onkin hammaslääkäri, mistä en tule nauttimaan... Mutta loppu viikko onkin ihan auki. Viikoloppuna olisi tarkoitus varmaan mennä entisten luokkalaisteni kanssa Kotkan Amarilloon parille.. tai muutamille.. tai jotain sinnepäin.

No haluan palata takaisin lomaan ja laittaa kamerasta muutamia kuvia ja tarinat niiden takaa!






Aurinko väritti iltaisin taivaan kauniin väriseksi. Harmi etten kameralla saanut ikuistettua niitä, joten ne ovat vain nyt omassa mielessäni. 
Siskokin räpsäisi muutaman kuvan joten halusin laittaa ne mukaan.
Ja sitt on muuten vain tykkään pelleillä pisimmällä putkella ja ottaa kuvia kaukaisista kohteista tai macro tyylisiä. 




Söpöyden ylikuormitus löytyi aivan läheltä meitä. Kummatkin siskoni kanssa ollaan kissarakkaita ja niitähän hotellilla ja kaduilla vilistikin. Löysimme myös ei edes montaa päivää vanhoja kissanpentuja läheisestä puistosta. Vauvoja oli 6, mutta epäilen että 7. Emo oli kyllä varmasti hylännyt yhden, kun se makasi juomakupin vieressä täysin riutuneena vain parin metrin päässä muista. Vähän teki kipeää, mutta niin joskus elämä toimii, heikoimmat ei pärjää.






Kukat täällä oli aivan taivaallisia. Isoja ja muhkeita, runsaita ja värikkäitä. Niitä löytyi joka nurkalta ja mikä voi olla kivempaa kuin kuvata kukkia. Myös läheltä löytyi tuollainen vesipuisto juttu. Siellä oli paljon erilaisia lähteitä ja iltaisin niihin syttyi erilaisia led-valoja eri väreissä.


Tämän kuvan sain juuri ja juuri otettua bussista matkalla lentokentälle. Ja otin tämän kuvan vielä tien toiselta puolelta, että minkäköhän kokoisia olisivatkaan aivan läheltä. Jos ikinä omistaisin ison takapihan, niin sieltä löytyisi aivan varmasti tuollainen.

Mikään muu lomalla ei ärsyttänyt tai haitannut, mutta kun Turkki on muslimi maa, niin viidesti päivässä kuuluu isoista kaiuttimista sitä älämölöä. Aamulla siihen saattoi herätä ja iltaisin kun yritit nukahtaan niin pamahtaa laulamaan. Myös niiden isojen yökkösten sirinä oli rasittavaa. Siritys kyllä loppui kuin seinään aina iltaisin tiettyyn aikaan. Ihan kuin niiden työpäivä loppuisi ja ne kävisivät nukkumaan.

 Matkalla huomasin myös maailman hienoimman keksinnön. Muslimi naisen uimapuku. Uskonnon takia heillä on se siveysjuttu, että vartalo ja hiukset pitää peittää isoihin liinoihin ja mekkoihin. Uimapuku oli saman tyylinen, se oli vain tehty uimapuvun kankaasta. Näimme rannalla muutamaankin otteeseen monia naisia keillä oli sellainen päällä. Myös plussaa on se, että ei pala ainakaan helposti!

Nyt ei tule suurempia enää oikein mieleen, joten menen tekemään nyt uudet kynnet ja korjaamaan unisiepparin, minkä ostin Alanyasta. (Kyllä onnistuin jo hajottamaan sitä vähän) Mutta loppuun vielä muutama hyvä biisi.