jennnna

17.10.2016

#17

Miten pelottavalta voi kuullostaa, että ehkä puolen vuoden päästä elämälläni on jokin muukin tarkoitus, kuin selvitä päivästä toiseen. Myös se, että joudun siihen elämään myös täysin yksin. Paikkakunnan vaihto vieraaseen paikkaan tunttuu erittäin ahdistavalta. Tiedän kyllä, että tulen selviämään, mutta se tulee olemaan todella iso muutos. Olen ollut hyvin pessimistinen, toisaalta välillä optimistinen asian kanssa mitä puolen vuoden jälkeen tapahtuu. Olen panostanut valintakokeisiin todella paljon. Pelkään, että mokaan typerällä tavalla, mutta tuntuu kuitenkin, että selviydyn kerskivertoisesti. Kuntotestihän on vain itsestä kiinni jaksaako treenata. Psykologiset tehtävät ovat sitten aivan omaa luokkaansa.

No, mutta kuitenkin. Minkälaista vuoristorataa nyt on menty. Sanoisin Linnanmäen puista vuoristorataa, pari kunnon ala- ja ylämäkeä, sitten hetken aikaa todella tasaista ja rauhallista. Nyt tuntuu, että vain väsymys estää kaiken tiedon liikkumista päässä. Ainoa asia mikä pitää minut juuri nyt hereillä on viimeistä päivää pauhaava iso pesukone. Oli pakko saada pyykkiä pestyksi ja tänään olen muutenkin saanut paljon aikaan, vaikka heräsinkin vähän myöhään. Tuli katsottua hieman netflixiä aamu tunneille asti. Nyt kadun vähän, että Toni antoi tunnukset minulle, mutta voi kuinka minulla on ollut ikävä Modernia perhettä. Sarja missä kerrankin on real life - juttuja. Ei täydellistä ja draaman täyteistä sooloilua, vaan asioita mihin voi hieman samaistuakkin.

Loppuviikosta olisi taas hommaa tehtävänä. Huomenna keskustaan käymään terkkarilla ja varmaan vaihteeksi vakio kahvilassa. Keskiviikkona olisi tarkoitus Treffailla Lauran kanssa ja torstai ja perjantai meneekin autokoulun parissa. Saapahan nekin asiat hoidettua pois alta, vaikka ei millään tekisi mieli mennä ajamaan melkein 2 tunniksi. Viikonlopulle en ole vielä keksinyt mitään sen suurempaa, katsotaan mihin kaikki vie ja mistä itseni löydän. En kuitenkaan jaksaisi mennä juomaan, koska viime lauantaina ei ollutkaan niin kiva olo, kun ei ollut edellisenä kahteen viikonloppuun juonut ollenkaan.

Vaikka paljon olisikin asioita vielä mielessä, niin taidan jättää ne sittenkin päähän pyörimään, kun väsymys alkaa iskeä vähän liikaa. Ehkä tänä yönä nukun paremmin. En tiedä johtuiko se siintä, että join batteryn. Vai siintä, että ajattelen liikaa. Vai siintä, että en osannut nukkua yksin omassa sängyssä missä hetkeen en ollut nukkunut tai sitten kaikki vaikutti omalla osallaan. Onneksi pesukone on pian pyörinyt.





 

 

käytän liikaa snapchatin aika filtteriä. help.